Relevant Adventsskrab

Hos Relevant er vi på en mission om at udvikle ansvarlig hudpleje, der er god for både kroppen og planeten. Hudpleje behøver ikke være kompliceret - det handler blot om at stille krav til de produkter, vi bruger hver dag. Derfor har vi i år lavet et adventsskrab, hvor du hver søndag i advent har mulighed for at skrabe dig til lækre præmier.

Relevant

31. Oktober, 2022

Som noget helt nyt har vi lavet et adventsskrab hvor du hver søndag i advent kan skrabe dig til lækre præmier af vores hudpleje. På hver ordre i perioden 1. november til 1. december, vedlægger vi Relevant Adventsskrab (så længe lager haves).

Vind lækre præmier

Hver søndag i advent kan du skrabe dig til lækre præmier. Og det bedste af det hele? Der er gevinst på alle lod! Du har muligheden for at vinde:

Vi har i alt produceret 1.000 stk. skrabelod, så vil du være sikker på at modtage et skrabelod, så skynd dig at placere en ordre. Gælder kun så længe lager haves. 

PRÆMIEINDLØSNING: Hvis du er heldig at skrabe dig til en præmie, så vil du se en rabatkode i skrabefeltet. Besøg vores webshop her og tilføj din gevinst til indkøbskurven. Derefter indtaster du din unikke rabatkode i checkout for at indløse præmien. Hvis du har spørgsmål, skriv til os på hello@relevantcos.com

Udforsk vores produkter

627 kr479 kr

Udforsk vores produkter

Tags: relevant