Tilfredshedsgaranti

Hos Relevant bestræber vi os altid på, at vores kunder er tilfredse med deres køb. Vi er dog klar over, at man ikke altid rammer plet. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på vores hudplejeprodukter*, som er købt på relevantcos.dk. På den måde kan du trygt prøve vores produkter uden risiko og få et nyt produkt eller få refunderet dit køb hvis ikke du er tilfreds.

Sådan virker det

  1. Resultater kommer ikke over natten. Som udgangspunkt skal man bruge et hudplejeprodukt i 30-60 dage dagligt, før man kan forvente resultater (læs mere her). Derfor skal du også have brugt dit produkt i minimum 30 dage, før du kan gøre brug af vores tilfredshedsgaranti.
  2. Vi reagerer alle forskelligt på hudpleje. Når man skifter til et nyt hudplejeprodukt kan man opleve en reaktion. Dette er helt normalt, da huden skal vænne sig til de nye ingredienser. Hav derfor tålmodighed med produktet og husk, at du til enhver tid kan række ud til os — vi er klar til at hjælpe dig.
  3. Hvis din hud fortsætter med at reagere negativt på et produkt, bedes du rette henvendelse til vores kundeservice på hello@relevantcos.com senest 45 dage efter du har modtaget produktet. I mailen skal du angive ordrenummer og forklare din oplevelse samt vedhæfte et billede af din huds reaktion på produktet.
  4. I samarbejde med dig vurderer vi om du skal prøve et nyt produkt (kvit og frit) eller have refunderet beløbet på produktet fra den originale ordre. Du skal sende produktet retur til vores adresse: Universitetsbyen 7 (Bygning 1712), DK-8000 Aarhus.

Hvis du har spørgsmål til vores tilfredshedsgaranti, så tøv ikke med at række ud til os på chatten eller send en email til hello@relevantcos.com.

*Gælder ikke Natural Deodorant.