Emballage med historie

Hudplejeindustrien er beskidt. Mere end 120 milliarder enheder produceres hvert år — alligevel er kun en brøkdel lavet med genbrugsmaterialer. Hos Relevant går vi ind for ansvarlige produkter, som er gode for kroppen og naturen.

Hvordan vi genanvender

Vi bruger ocean plastic

For at bevare naturen er vi nødt til at designe for et cirkulært loop. Det meste af vores emballage er fuldt ud genanvendelig og lavet med 63% genbrugsmaterialer. Vi bruger gamle fiskenet, vandflasker og husholdsningsplast. Hvis vi efterspørger mere genanvendt materiale, kan vi mindske affaldsforurening, støtte op om en cirkulær økonomi og reducere mængden af fossile brændstoffer fra ny emballage. Læs mere →

Vores emballage

Lær om vores emballage og hvordan de bortskaffes.

Flasker

Beholdere

Tuber

Pumper

Materialetype

Flere materialer (PP fra nymateriale og metal).

Genbrugsmaterialer

0%.

Bortskaffelse

Cannot be recycled at this moment, as it contains a metal part to ensure maximum functionality for you when using the product. We work on finding alternatives that are recyclable. Dispose the pump into the conventional bin.

Skruelåg

Forsendelseskasser

Materialetype

Bølgepap.

Genbrugsmaterialer

50% - 100%.

Bortskaffelse

Sortér forsendelseskassen som papir- og papaffald. Altid tjek dine lokale affaldssorteringsregler.

Hvorfor genanvendt?

Det meste hudplejeemballage er lavet af fossile brændstoffer, som har ødelæggende indvirkning på miljøet. Hos Relevant mener vi ikke, at vi har brug for mere ny emballage - vi bliver i stedet nødt til at genanvende det vi allerede har.


Og vi mener også, du skal vælge genanvendt. Det betyder nemlig, at vi kan reducere behovet for fossile brændstoffer betydeligt, da vores emballage kan genanvendes igen og igen. Og det bedste? Ved at holde det i et lukket kredsløb kan vi forhindre affaldsforurening.


I mange kredse har man en forkert opfattelse af plastik. Det er dog en af de mest bæredygtige materialer. Vi skal bare genanvende det.

CO2e i et livscyklusperspektiv [1]

*Millioner tons drivhusgasudledning (MtCO2eq)

[1] Imperial College London (2019). Examining Material Evidence, The Carbon Fingerprint.

Efter at have vurderet materialet i forhold til andre alternativer og konsulteret med flere domæneeksperter, valgte vi hurtigt at bruge genanvendt plastik som vores primære emballage. Her er hvorfor:

  • Det sikrer sikkerheden af vores formularer.
  • Det er let og gør det nemt, billigt og miljøvenligt at sende.
  • Det udleder minder CO2e sammenlignet med alternativer som aluminium, pap og glas over deres livstid.
  • Dets molekylære struktur gør det nemt at genanvende igen og igen.