Sådan virker det
— 28 dage til resultater

For at opnå resultater med din krops-, ansigts- og hårrutine handler det om at pleje hudbarrieren hver dag. Stop med at være hård ved huden og start med at booste og beskytte din hudbarriere. Gentag dagligt i minimum 28 dage for at opnå mærkbare resultater.

Hud er hud. Og din hud har brug for den samme pleje. Om det er på kroppen, i ansigtet eller i hovedbunden. Om du er mand eller kvinde. Det hele begynder med hudbarrieren.

Når hudbarrieren er på sit bedste, holder den alt det dårlige ude og din hud og hår vil være glad og sund. Vores produkter er udviklet til at arbejde med og for din hudbarriere. Vi tager en videnskabelig tilgang til at udvælge vores aktive ingredienser ved de rigtige mængder, så de beskytter hudbarrieren på det cellulære niveau. Hvorfor er det så relevant for dig?

Med en aktiv livsstil er din hudbarriere mere eksponeret for frie radikaler end den gennemsnitlige krop. Det betyder ganske simpelt, at din hudbarriere dagligt er under angreb. Og netop derfor er det endnu mere vigtigt, du bruger produkter, som er udviklet til at give dig resultater med et specifikt fokus på hudbarrieren.

Aktive ingredienser bygget på forskning

For at få langsigtede resultater fra din rutine er det vigtigt, at dine produkter indeholder flere aktive ingredienser, der arbejder i hudens øverste og nederste lag. Én super-hypet aktiv ingrediens (tænk hyaluronsyre) kan ikke gøre det alene. Den har brug for at arbejde sammen med flere aktive ingredienser for at huden glad og sund.

Det er derfor, at alle vores produkter er udviklet med mange aktive ingredienser — videnskabeligt dokumenteret og bevist i forskningen. Ikke alle aktive ingredienser fungerer optimalt i alle produkttyper — her skal der tages højde for både leveringssystemer, brugsform og flere andre faktorer for at få produktet til at fungere for din hud. Men bare rolig — vi har lavet det hårde forarbejde, da vi udviklede vores produkter. Det betyder, at du kun finder produkter med aktive ingredienser, som rent faktisk performer godt alene og endnu bedre, når de bruges sammen i en simpel rutine.

Konsistente rutiner for high-performance resultater

Simpelt er oftest bedre. Sådan er det også med hudplejerutiner. For at opnå en sund hudbarriere anbefaler forskningen en simpel rutine bestående af kun 4 steps med de rigtige aktive ingredienser i hvert produkt (bare rolig, vi har gjort arbejdet for dig).

Klar til at komme igang? Shop din nye rutine →

Videnskaben bag hudbarrieren — og hvordan den påvirker din krop, ansigt og hår

Hudbarrieren er det yderste hudlag og fungerer som en beskyttende barriere. Den beskytter mod frie radikaler og forebygger transepidermal vandtab (også kaldet TEWL). Dette hudlag bliver udfordret dagligt hver gang du er eksponeret mod frie radikaler.

Når dette hudlag er sundt, føles huden fantastisk. Men hvis hudbarrieren nedbrydes, vil du opleve tør, træt eller irriteret hud, eller udbrud. Årsagen er, at huden mister evnen til at holde hudcellerne sammen, hvilket i sidste ende gør huden sårbar overfor de frie radikaler, som kan påvirke hudens dybere lag.

Klik og se flere detaljer

Huden består groft sagt af tre lag:

 1. Epidermis: Dette er hudbarrieren, også kaldet stratum corneum, som er hudens første forsvar mod frie radikaler.
 2. Dermis: Det midterst hudlag, som primært består af kollagen og elastin, som styrker og giver fleksibilitet til huden. Det er også her, at hårfollikeler gror.
 3. Hypodermis: Det dybeste hudlag, som er tættest på musklen, og som har den vigtige funktion at insulere kroppen og absorbere choks og skade på indre organer

Hudbarrieren er et system bestående af celler og lipider, som sammen former et skjold på huden — forestil dig en murstensvæg. Som illustreret i figuren ovenfor, så fungerer cellerne som murstenene i din hudbarriere. For at holde dem sammen (tænk på mørtel), så er der brug for lipider som ceramider, cholesterol og fedtsyrer — og det er her, at high-performance hudplejeprodukter med de rigtige aktive ingredienser kommer ind i billedet.


Når hudbarrieren er på sit bedste, føles huden fantastisk. Men hvis den bliver nedbrudt, kan de frie radikaler penetrere huden og potentielt gøre skade på din krop. Frie radikaler kommer gennem flere forskellige eksterne aggressors, som alle påvirker din hudbarriere.


Hvis du er eksponeret overfor en eller flere aggressors, så er det endnu mere vigtigt, at du sikrer at booste og beskytte din hudbarriere.

 • Aldring

 • UV-stråling

 • Over-eksfoliering

 • Luftforurening

 • Træning & sved

 • Hårde kemikalier

 • Tørt / fugtigt klima

 • Stress

Om hudbarrieren er beskadiget eller ej, så er nøglen til glad og sund hud en simpel rutine med de rigtige aktive ingredienser i hvert produkt ved de rigtige mængder. Det genopbygger en beskadiget hudbarriere og beskytter din hudbarriere.

Hvordan fører en sund og glad hudbarriere til sundt hår?

Hudpleje stopper ikke ved hårlinjen. Det er derfor, vi tager udgangspunkt i hovedbunden, når vi udviklet hårpleje. Og hvorfor gør vi så det?

For det første er hovedbunden lige så følsom som ansigtet. Rent faktisk ældes hovedbunden 6-20 gange hurtigere end huden i ansigtet. Og som om det ikke var nok, så er en sund hovedbunden roden til at få sundt hår. Huden i hovedbunden er den samme som huden på kroppen og i ansigtet, dog tykkere end huden i ansigtet og med flere hårfollikler. Sagt kort: den bliver nemmere påvirket af sved og sebum.

Hvert hårstrå start tilværelsen med tilstrækkeligt blodtilførsel og nøringsstoffer i hårfollikelen. Men før hårfollikkelen kan gøre, hvad den gør bedst, så er det en forudsætning, at hovedbundens mikrobiome er i balance og at hudbarrieren er stærk. Hvis disse faktorer er opfyldt, laver hovedbunden det perfekte miljø, så hårfollikkelen kan producere keratin, som tilgengæld producerer sundt og glad hår.

Klik og se flere detaljer

Håret består af to dele: hårstrået på hovedbunden og hårfollikkelen i hovedbunden.

Hårstrået består af et protein, som hedder keratin, og er den synlige struktur, som samtidig er ikke-levende. Det er også derfor, du kan klippe håret uden det gør ondt. Hårstrået er en refleksion af den tilstand som hårfollikkelen er i, som har rødder i hovedbunden.

Hårfollikkelen er den levende del af håret og vokser under hudens overflade. Den primære funktion er at producere hår, og dernæst at producere sebum i talgkirtlerne.

Sebum er rent faktisk en god, da det beskytter hudbarrieren mod eksterne aggressors, plejer hårstrået og forebygger vandtab. Men det kan også føre til ubalance i hovedbunden, hvis den producerer for meget eller for lidt sebum. Hvis det er tilfældet, kan det lede til en olieret hovedbund og fedtet hår, skæl, kløe og rødme, simpelthen fordi hovedbunden bliver modtagelse overfor de eksterne aggressors. Ultimativt kan det have direkte konsekvenser for dit hår som hårtab, tyndt hår, knækket hår, manglende volume, tør og irriteret hovedbund, og mange andre hårudfordringer.

Flere faktorer påvirker hovedbundens tilstand:

 • Aldring

 • UV-stråling

 • Over-eksfoliering

 • Luftforurening

 • Træning & sved

 • Hårde kemikalier

 • Tørt / fugtigt klima

 • Stress

At være udsat for disse faktorer øger risikoen for at hovedbunden kommer i ubalance, hvilket fører til hårudfordringer. Nøglen til sundt og glad hår er en simpel rutine med de rigtige aktive ingredienser i hvert produkt i de rette mængder. Dette booster og beskytter hovedbunden og tillader i sidste ende håret at vokse og forblive sundt.