Sådan virker det

Hudpleje er simpelt. Stop med at være hård ved huden, start med at booste og beskytte din hudbarriere. Gentag dagligt i minimum 30 dage for at opnå mærkbare resultater.

Når hudbarrieren er på sit bedste, holder den alt det dårlige ude og din hud vil være glad og sund. Vores produkter er udviklet til at arbejde med og for din hudbarriere. Vi tager en videnskabelig tilgang til at udvælge vores aktive ingredienser ved de rigtige mængder, så de beskytter hudbarrieren på det cellulære niveau. Hvorfor er det så relevant for dig?


Som en active body er din hudbarriere mere eksponeret for frie radikaler end den gennemsnitlige krop. Det betyder ganske simpelt, at din hudbarriere dagligt er under angreb. Og netop derfor er det endnu mere vigtigt, du bruger produkter, som er udviklet til at give dig resultater med et specifikt fokus på hudbarrieren.

Hvad er hudbarrieren?

Hudbarrieren er det yderste hudlag og fungerer som en beskyttende barriere. Den beskytter mod frie radikaler og forebygger transepidermal vandtab (også kaldet TEWL). Dette hudlag bliver udfordret dagligt hver gang du er eksponeret mod frie radikaler.


Når dette hudlag er sundt, føles huden fantastisk. Men hvis hudbarrieren nedbrydes, vil du opleve tør, træt eller irriteret hud, eller udbrud. Årsagen er, at huden mister evnen til at holde hudcellerne sammen, hvilket i sidste ende gør huden sårbar overfor de frie radikaler, som kan påvirke hudens dybere lag.

Klik og se flere detaljer

Huden består groft sagt af tre lag:

 1. Epidermis: Dette er hudbarrieren, også kaldet stratum corneum, som er hudens første forsvar mod frie radikaler.
 2. Dermis: Det midterst hudlag, som primært består af kollagen og elastin, som styrker og giver fleksibilitet til huden. Det er også her, at hårfollikeler gror.
 3. Hypodermis: The deepest skin layer which is closest to the muscle with an important function to insulate the body and absorb shock and damage to internal organs.

Hudbarrieren er et system bestående af celler og lipider, som sammen former et skjold på huden — forestil dig en murstensvæg. Som illustreret i figuren ovenfor, så fungerer cellerne som murstenene i din hudbarriere. For at holde dem sammen (tænk på mørtel), så er der brug for lipider som ceramider, cholesterol og fedtsyrer — og det er her, at high-performance hudplejeprodukter med de rigtige aktive ingredienser kommer ind i billedet.


Når hudbarrieren er på sit bedste, føles huden fantastisk. Men hvis den bliver nedbrudt, kan de frie radikaler penetrere huden og potentielt gøre skade på din krop. Frie radikaler kommer gennem flere forskellige eksterne aggressors, som alle påvirker din hudbarriere.


Hvis du er eksponeret overfor en eller flere aggressors, så er det endnu mere vigtigt, at du sikrer at booste og beskytte din hudbarriere.

 • Aldring

 • UV-stråling

 • Over-eksfoliering

 • Luftforurening

 • Træning & sved

 • Hårde kemikalier

 • Tørt / fugtigt klima

 • Stress

Om hudbarrieren er beskadiget eller ej, så er nøglen til glad og sund hud en simpel rutine med de rigtige aktive ingredienser i hvert produkt ved de rigtige mængder. Det genopbygger en beskadiget hudbarriere og beskytter din hudbarriere.

Aktive ingredienser bygget på forskning

For at få langsigtede resultater med din hudplejerutine er det vigtigt, at dine produkter indeholder flere aktive ingredienser, som arbejder i hudens øverste og nederste lag. Én super-hypet aktiv ingrediens som fx hyaluronsyre kan ikke gøre det alene. Den har brug for at arbejde sammen med flere aktive ingredienser for at huden er glad og sund.


Det er derfor, at alle vores produkter er udviklet med mange aktive ingredienser — videnskabeligt dokumenteret og bevist i forskningen. Ikke alle aktive ingredienser fungerer optimalt i alle produkttyper — her skal der tages højde for både leveringssystemer, brugsform og flere andre faktorer for at få produktet til at fungere for din hud. Men bare rolig — vi har lavet det hårde forarbejde, da vi udviklede vores produkter. Det betyder, at du kun finder produkter med aktive ingredienser, som rent faktisk performer godt alene og endnu bedre, når de bruges sammen i en simpel rutine.

Simpel hudplejerutine for high-performance resultater

Simpelt er oftest bedre. Sådan er det også med hudplejerutiner. For at opnå en sund hudbarriere anbefaler forskningen en simpel rutine bestående af kun 4 steps med de rigtige aktive ingredienser i hvert produkt (bare rolig, vi har gjort arbejdet for dig).

Klar til at komme igang? Shop din nye rutine →