En relevant fortælling

I efteråret 2020 blev Relevant skabt af Mads Helt og Christian Kærgaard. Gennem vores aktive livsstil og tidligere baggrund som elitesportsudøvere har vi en dyb forståelse for de ting, som påvirker huden og kroppen for at kunne præstere hver dag.


Efter selv at døje med urenheder og irriteret hud, begyndte vi at nørde de ingredienser, som rent faktisk kunne afhjælpe vores problemer. Undervejs blev vi forargede over de ingredienser, vi smurte på kroppen hver dag - fyldt med tvivlsomme kemikalier og produkter med tomme løfter.


Det blev startskuddet til at skabe et dansk hudplejebrand med fokus på simple, rene og effektive produkter. Vi ønsker at inspirere til at blive en active* body, der træffer bevidste valg, værdsætter udfordringer og har en legende attitude. For nogle betyder det en løbetur med veninden i byparken, en intensiv workout med vennen eller en gåtur med barnevognen ved vandet.


Hudpleje behøver ikke være kompliceret. Det handler blot om at stille krav til de produkter, vi bruger hver dag. Dét er Relevant. Er det relevant for dig?


Mads + Christian

Grundlæggerne af Relevant

Se vores udvalg