Relevant Gift Guide

Not another beauty brand

Relevant er helt enkelt. Intet bullsh*t. Vi udvikler multi-funktionel hudpleje ud fra naturens mest kraftfulde ingredienser, som passer nemt ind i et liv i bevægelse.

Vi er for alle uanset alder, køn og hudtone. Vi mener, at hud er hud. Derfor udvikler vi multi-funktionel hudpleje, som fjerner unødvendige steps fra din hudplejerutine, så det er nemt at holde dig til rutinen og opnå mærkbare resultater. For lad os være ærlige. En rutine er det, der giver resultater, men en rutine er kun effektiv, hvis du bruger den dagligt.

Med baggrund i sportsverdenen, ved vi bedre end andre skønhedsbrands hvad regelmæssig motion, sved og stress gør ved kroppen, og hvordan vi skal pleje den. Vi er her ikke for at fortælle dig, at vores hudpleje er alt hvad du behøver for at få en sundere hud, men vi er en del af løsningen. Derfor opfordrer vi dig til at omfavne en sund og aktiv livsstil som en del af din rutine for at opnå de bedste resultater.

Fra vores base i Aarhus, udvikler vi kompromisløse produkter, som beskytter kroppen indefra og udefra. Relevant er baseret på økologiske, rene og aktive ingredienser fra naturen og pakket ind i recycled emballage. Fordi vi tager ansvar.

Dét er Relevant.

Er det relevant for dig?