Svar på
relevante spørgsmål

Deodorant

Er jeres deodorant en naturlig deodorant?

Ja, det er! Vores deodorant indeholder ikke aluminiumsalte, der blokerer dine porer og forhindrer dig i at svede naturligt.  

Hvad er forskellen mellem en naturlig deodorant og en antiperspirant?

En antiperspirant reducerer mægnden af sved. Den indeholder aluminiumssalte der former en gel på din hud og derved blokerer dine svedporer. Den forhindrer dig derfor i at svede naturlige, i at udskille andre affaldsstoffer, og i at holde din kropstemperatur i balance. Hvis du ønsker at spotte en antiperspirant på hylden, så kig efter "aluminium chlorohydrate", "potassium alum" eller "aluminium zirconium pentachlorohydrate" i ingredienslisten.


En naturlig deodorant fungerer anderledes, da den reducerer og neutraliserer lugtforårsagende bakterier (læs: hvad der får dig til at lugte), men den forhindrer dig ikke i at svede. Vores deodorant er en sammensætning af naturligt udvundede fugtabsorberende og anti-mikrobielle ingredienser, som sikrer, at din hudflora er i balance og at dine underarme holder sig sunde og friske.  

Hvorfor skal jeg skifte til en naturlig deodorant?

Vi støtter ikke idéen om at bruge en antiperspirant, som blokerer dine underarme og forhindrer dig i at svede naturligt og derved udløse affaldsstoffer. Derudover så indeholder størstedelen af antiperspiranter en signifikant mængde parfumer, som overdynger enhver svedlugt, eller alkohol som dræber både dårlige (og gode) bakterier. Begge ingredienser kan efterlade din hud tør og irriteret, and kan i nogle tilfælde føre til allergi.  


Vi bekymrer os også om vores planet. De fleste aluminiumssalte i antiperspiranter er syntetisk produceret. Vores deodorant indeholder kun naturlige og veganske udvundede ingredienser fra ansvarliger kilder. Hudpleje der er god for din krop og vores planet.  

Hvordan skal jeg lave skiftet til en naturlig deodorant?

Du kan nemt skifte til vores deodorant. Brug den dagligt med 2-4 rul i hver armhule, eller hvad end der virker for dig.  

Skal jeg forvente en detox-periode, når jeg skifter til en naturlig deodorant?

Vi anbefaler, at du bruger vores deodorant i minimum to uger. Grunden til det er, at dine underarme automatisk vil frigøre affaldsstoffer, som tidligere var blokeret af aluminiumssaltene i din antiperspirant. Baseret på vores kundefeedback kan detox-perioden tage op til 2 uger. Men de fleste bemærker det slet ikke.

Hvorfor er det godt at svede?

Sved er naturligt og sundt. Det at svede er den primære måde, hvorpå vores krop regulerer vores temperatur og frigører affaldsstoffer. Sved er lugtfri, men når den interagerer med bestemte bakterier, forårsager det en kropslugt (dårlig lugt).  

Hvor er den lavet?

Den er produceret i Danmark i tæt samarbejde med et professionelt laboratorie.

Hvad er holdbarheden (efter den er åbnet)?

Vores deodorant er sikker at bruge i 12 måneder efter, du har åbnet den.  

Hvor ofte skal jeg bruge deodoranten?

Det varierer fra person til person. Vi anbefaler, at du bruger den dagligt.

Kan jeg bruge deodorant på sensitiv hud?

Ja, du kan. Vores formulering er udviklet til alle hudtyper. Vi har testet deodorant på personer med sensitiv hud, og de har alle givet positiv feedback. De fleste personer er enten allergiske eller sensitiv overfor aluminiumssalte, alkohol eller parfume. Vores deodorant indeholder ingen af disse ingredienser.


Ligesom med ethvert andet produkt, skal du stoppe med at bruge produktet, hvis du oplever, at din hud bliver irriteret.

Hvorfor skal jeg købe denne deodorant?

Fordi du ikke vil fortryde det. Vi har brugt mere end et år på at udvikle en formulering, som rent faktisk virker, og som er god for din krop og vores planet. Den er naturlig og vegansk, indeholder højkvalitetsingredienser, fungerer på sensitiv hud, er uden aluminium, alkohol og parabener, er parfumefri, og er effektiv og mild på din hud. Som den første spiller, er vores emballage lavet af 100% genanvendt ocean plastic. Fuldt ud genanvendt og genanvendelig.  


Formuleringen er udviklet til vores kunder, og testet af mere end hundrede frivillige. Vi hører meget gerne din feedback, både hvis du elsker den eller hvis du har forbedringsforslag. Email os på hello@relevantcos.com.

Indeholder deodoranten nogen parfume?

Nej, vores deodorant er parfumefri. Den dufter praktisk talt af "ingenting".  

Hvor lang tid holder den?

Det afhænger af, hvor ofter du bruger den. Ved dagligt brug med 2-4 rul bør den holde 6-8 uger.  

Hvad er jeres tips til at forblive lugtfri?

Tip 1: God kropshygiejne er dét vigtigste punkt til at forblive lugtfri. Ingen produkter kan forhindre lugtforårsagende bakterier fra at vokse på din hud. Vask dine underarme regelmæssigt med sæbe for at fjerne leftovers og bakterier.  


Tip 2: Brug vores deodorant på regelmæssig basis for at lade vores deodorant have den største effekt. Mængden du påfører afhænger af dit aktivitetsniveau og hvor ofte du tager et bad. Find en rutine, som fungerer for dig.  


Tip 3: Dit tøj kan indeholde gamle bakterier og lugte. Vores deodorant kan ikke bekæmpe denne lugt, kun en overflod af parfume kan maskere dette (gør det ikke forresten). Sikre dig, at dit tøj er så friskt som muligt.

Hvorfor er jeres deodorant bedre end andre naturlige deodoranter?

Vi har brugt et år på at udvikle formuleringen, hvilket indebar mere end 25 iterationer for at forbedre effektiviteten af deodoranten. Mere end et hundrede frivillige har testet den og givet uvurderlig positiv feedback. Prøv den nu!

Er jeres deodorant til alle?

Ja, deodoranten er udviklet til alle hudtyper og kan bruges af ham og hende.  

Jeg er gravid, må jeg bruge den?

Selvfølgelig kan du det. Formuleringen er udviklet til alle og indeholder kun sikre og rene ingredienser.

Er jeres formulering beskyttet?

Ja, vores formulering er beskyttet.  

Ingredienser

Hvilke ingredienser bruges i deodoranten?

Vores beskyttede formulering indeholder kun 12 videnskabeligt beviste ingredienser. Vi har sammensat fugtabsorberende, anti-mikrobielle og aktive ingredienser, som dræber lugtforårsagende bakterier, and som samtidig sikrer, at din hudflora er i balance og at dine underarme forbliver sunde og friske.  


Vores produktfilosofi er, at hver ingrediens skal være effektiv og mild på din krop og for vores planet. Derfor udvælger vi kun de bedste naturlige og veganske ingredienser, som alle er certificeret og udvundet fra ansvarlige producenter. Fordi mindre er mere.  


Klik her for at se alle ingredienserne.

Indeholder deodoranten aluminiumssalte?

Nej, vi bruger ikke nogen form for aluminiumssalte.

Indeholder deodoranten alkohol?

Nej, vi bruger ikke alkohol.

Indeholder deodoranten parabener?

Nej, vi bruger ikke parabener.

Indeholder deodoranten talkum?

Nej, vi bruger ikke talkum.

Indeholder deodoranten ftalater?

Nej, vi bruger ikke ftalater.

Indeholder deodoranten mikroplastik?

Nej, vores produkt indeholder ikke mikroplastik.

Er deodoranten testet på dyr?

Vi tester aldrig vores formuleringer eller ingredienser på dyr. Siden 2013 har europæiske lovgivning gjort det ulovligt at teste kosmetikprodukter og ingredienser til kosmetikprodukter på dyr. Fordi vores produkt er lavet i Danmark, kan du være sikker på, at vi ikke tester på dyr.

Er alle jeres ingredienser naturlige?

Ja, alle vores ingredienser er naturligt udvundet og godkendt af Ecocert.

Er alle jeres ingredienser veganske?

Ja, alle vores ingredienser er veganske.

Er jeres ingredienser certificeret?

Vi bruger kun højkvalitetsingredienser, som er gode for din krop og vores planet. Alle ingredienser er godkendt af Ecocert. 

Er jeres ingredienser økologiske?

På nuværende tidspunkt indeholder vores formulering ikke økologiske ingredienser. Men vi kigger konstant med muligheden for at forbedre vores formulering, herunder også økologiske ingredienser. Vores ambition er at tilføje økologiske ingredienser i vores næste version.

Emballage

Hvilket materiale bruger I i jeres emballage?

Vores deodorant består af tre dele: låg, flaske og kuglehus. Låget er lavet af 100% genanvendt ocean plastic (r-polypropylene), flasken er lavet af 100% genanvendt ocean plastic (r-polyethylene), mens kuglehuset er lavet fa nyplast (polyethylene).  


På grund af lovgivning er det ikke lovligt at producere kuglehuset i et genanvendt materiale.   


Alle materiale er fuldt ud genanvendelige og er anset, som et af flere bæredygtige materialetyper i den europæiske strategi for plastik i en cirkulær økonomi 2018. 


Grunden til, at vi ikke bruger det samme materiale for låget og flasken, skyldes materialernes egenskaber. For eksempel, hvis begge dele var lavet i PP, ville emballagen være blødere, hvilket kunne frigøre mikroplastik, som i værste fald kunne ende på din hud eller i afløbet. Ikke bæredygtigt, enig?

Hvordan skaffer jeg mig af med deodorant efter brug?

Fjern låget fra flasken og smid dem ud i den normale skraldespand. Check også dine lokale genanvendelsesprocesser.

Hvordan skaffer jeg mig af med forsendelsesæsken efter brug?

Vores forsendelsesæske er FSC certificeret, 100% bionedbrydelig og genanvendelig. Den kan smides ud i skraldespanden til pap og papir.  

Hvorfor bruger I ikke bioplastik?

Er bioplastik (tænk på sukkerrør eller andre biomasseprodukter) fremtiden for bæredygtig emballage? Vi ved det simpelthen ikke. Ingen gør det. 


På nuværende tidspunkt er der ikke nok bevis for at kunne konkludere, om det giver mening at skifte til bioplastik. Bioplastik kan have negative effekter, da man optager og fjerne skovarealer til at producere bioplastik for istedet at pleje landbruget, herunder vokse fodderprodukter eller producere fødevarer. Derudover gør det dét ligeledes sværere at genanvende biobaserede og oliebaserede plastiktyper sammen. Der er derudover brug for yderligere studier omkring hvordan bioplastik degraderer over tid, og hvad det degraderer til.


Derudover er vi ikke interesseret i at producere mere nyplast (hvilket bioplastik er) end hvad er nødvendigt. Med vores forpligtelse til at bruge ocean plastic, forhindrer vi ikke blot mere plastik fra at ende i verdenshavene, men vi bruger også plastikmaterialer, som er fuldt genanvendeligt og brugbart i en cirkulær økonomi.  

Levering &Returnering

Hvor leverer I til?

På nuværende tidspunkt leverer vi til lande i EU og EØS.  


Sig endelig til, hvis du bor udenfor denne region og gerne vil købe produktet.


Du kan kontakte os på hello@relevantcos.com.

Hvor meget koster levering?

Levering er gratis på alle ordre.

Hvordan kan jeg tracke min ordre?

Når din ordre er sendt, modtager du en email med et link, hvor du kan tracke din ordre.  


Du kan også tilgå din trackinginformation på vores hjemmeside. Indtast blot ordrenummeret du modtog i din ordrebekræftelses-email.   


Hvis du ikke kan få adgang til dine leveringsinformationer, så kontakt os venligst på hello@relevantcos.com.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sender fra vores varehus i Danmark, og leveringstiden varierer baseret på din lokation.  


For ordre i Danmark kan du forvente en leveringstid på 1-2 hverdage.


For ordre i EU og EØS kan du forvente en leveringstid på 5-7 hverdage.

Hvad er jeres returpolitik?

Se venligst vores Handelsbetingelser her.

Hvor er i lokaliseret?

Vi er lokaliseret i Aarhus, Danmark.

Betaling

Hvilke betalingsmetoder accepterer i?

På nuværende tidspunkt accepterer vi Visa, MasterCard, PayPal, Apple Pay og MobilePay. Vi tilføjer løbende ny betalingsmetoder.  


Kontakt os venligst, hvis du føler, vi mangler en vigtig betalingsmetode.

Hvordan bruger jeg en rabatkode?

Når du går til checkout, finder du en sektion for rabatkoder. Indtast rabatkoden i feltet "Rabatkode" og klip "Brug rabatkode". Den totale pris opdaterer herefter automatisk.  

Produktanmeldelser

Hvordan laver jeg en anmeldelse?

Ved at klikke her kan du anmelde produktet og skrive en anmeldelse.  

Hvad inkluderer en typisk anmeldelse?

Din feedback betyder meget for os, da vi hele tiden ser på, hvordan vi kan forbedre vores produkter og services. Derudover hjælper feedback med at informere nye kunder om andres erfaringer med produktet. Forsøg at vær ærlig og fortæl os om din overordnede oplevelse, hvordan produktet har fungeret og har føltes på din hud, og hvis du vil anbefale den til andre.

Giv tilbage program

Hvad er 1% for the planet?

1% for the planet er en international organisation.

Svar på 

relevante spørgsmål

  • Beskrivelse  
  • Ingredienser  
  • Emballage  
  • Shipping & Returns  
  • Betaling  
  • Produktanmeldelser  
  • Giv tilbage program

Er jeres deodorant en naturlig deodorant?

Ja, det er! Vores deodorant indeholder ikke aluminiumsalte, der blokerer dine porer og forhindrer dig i at svede naturligt.  

Hvad er forskellen mellem en naturlig deodorant og en antiperspirant?

En antiperspirant reducerer mægnden af sved. Den indeholder aluminiumssalte der former en gel på din hud og derved blokerer dine svedporer. Den forhindrer dig derfor i at svede naturlige, i at udskille andre affaldsstoffer, og i at holde din kropstemperatur i balance. Hvis du ønsker at spotte en antiperspirant på hylden, så kig efter "aluminium chlorohydrate", "potassium alum" eller "aluminium zirconium pentachlorohydrate" i ingredienslisten.


En naturlig deodorant fungerer anderledes, da den reducerer og neutraliserer lugtforårsagende bakterier (læs: hvad der får dig til at lugte), men den forhindrer dig ikke i at svede. Vores deodorant er en sammensætning af naturligt udvundede fugtabsorberende og anti-mikrobielle ingredienser, som sikrer, at din hudflora er i balance og at dine underarme holder sig sunde og friske.  

Hvorfor skal jeg skifte til en naturlig deodorant?

Vi støtter ikke idéen om at bruge en antiperspirant, som blokerer dine underarme og forhindrer dig i at svede naturligt og derved udløse affaldsstoffer. Derudover så indeholder størstedelen af antiperspiranter en signifikant mængde parfumer, som overdynger enhver svedlugt, eller alkohol som dræber både dårlige (og gode) bakterier. Begge ingredienser kan efterlade din hud tør og irriteret, and kan i nogle tilfælde føre til allergi.  

Vi bekymrer os også om vores planet. De fleste aluminiumssalte i antiperspiranter er syntetisk produceret. Vores deodorant indeholder kun naturlige og veganske udvundede ingredienser fra ansvarliger kilder. Hudpleje der er god for din krop og vores planet.  

Hvordan skal jeg lave skiftet til en naturlig deodorant?

Du kan nemt skifte til vores deodorant. Brug den dagligt med 2-4 rul i hver armhule, eller hvad end der virker for dig.  

Skal jeg forvente en detox-periode, når jeg skifter til en naturlig deodorant?

Vi anbefaler, at du bruger vores deodorant i minimum to uger. Grunden til det er, at dine underarme automatisk vil frigøre affaldsstoffer, som tidligere var blokeret af aluminiumssaltene i din antiperspirant. Baseret på vores kundefeedback kan detox-perioden tage op til 2 uger. Men de fleste bemærker det slet ikke.

Hvorfor er det godt at svede?

Sved er naturligt og sundt. Det at svede er den primære måde, hvorpå vores krop regulerer vores temperatur og frigører affaldsstoffer. Sved er lugtfri, men når den interagerer med bestemte bakterier, forårsager det en kropslugt (dårlig lugt).  

Hvor er den lavet?

Den er produceret i Danmark i tæt samarbejde med et professionelt laboratorie.

Hvad er holdbarheden (efter den er åbnet)?

Vores deodorant er sikker at bruge i 12 måneder efter, du har åbnet den.  

Hvor ofte skal jeg bruge deodoranten?

Det varierer fra person til person. Vi anbefaler, at du bruger den dagligt.

Kan jeg bruge deodorant på sensitiv hud?

Ja, du kan. Vores formulering er udviklet til alle hudtyper. Vi har testet deodorant på personer med sensitiv hud, og de har alle givet positiv feedback. De fleste personer er enten allergiske eller sensitiv overfor aluminiumssalte, alkohol eller parfume. Vores deodorant indeholder ingen af disse ingredienser.

Ligesom med ethvert andet produkt, skal du stoppe med at bruge produktet, hvis du oplever, at din hud bliver irriteret.

Hvorfor skal jeg købe denne deodorant?

Fordi du ikke vil fortryde det. Vi har brugt mere end et år på at udvikle en formulering, som rent faktisk virker, og som er god for din krop og vores planet. Den er naturlig og vegansk, indeholder højkvalitetsingredienser, fungerer på sensitiv hud, er uden aluminium, alkohol og parabener, er parfumefri, og er effektiv og mild på din hud. Som den første spiller, er vores emballage lavet af 100% genanvendt ocean plastic. Fuldt ud genanvendt og genanvendelig.  


Formuleringen er udviklet til vores kunder, og testet af mere end hundrede frivillige. Vi hører meget gerne din feedback, både hvis du elsker den eller hvis du har forbedringsforslag. Email os på hello@relevantcos.com. 

 

Vi mener, helt ærligt, at vi har verdens bedste naturlige deodorant.

Indeholder deodoranten nogen parfume?

Nej, vores deodorant er parfumefri. Den dufter praktisk talt af "ingenting".  

Hvor lang tid holder den?

Det afhænger af, hvor ofter du bruger den. Ved dagligt brug med 2-4 rul bør den holde 6-8 uger.  

Hvad er jeres tips til at forblive lugtfri?

Tip 1: God kropshygiejne er dét vigtigste punkt til at forblive lugtfri. Ingen produkter kan forhindre lugtforårsagende bakterier fra at vokse på din hud. Vask dine underarme regelmæssigt med sæbe for at fjerne leftovers og bakterier.  


Tip 2: Brug vores deodorant på regelmæssig basis for at lade vores deodorant have den største effekt. Mængden du påfører afhænger af dit aktivitetsniveau og hvor ofte du tager et bad. Find en rutine, som fungerer for dig.  


Tip 3: Dit tøj kan indeholde gamle bakterier og lugte. Vores deodorant kan ikke bekæmpe denne lugt, kun en overflod af parfume kan maskere dette (gør det ikke forresten). Sikre dig, at dit tøj er så friskt som muligt.

Hvorfor er jeres deodorant bedre end andre naturlige deodoranter?

Vi har brugt et år på at udvikle formuleringen, hvilket indebar mere end 25 iterationer for at forbedre effektiviteten af deodoranten. Mere end et hundrede frivillige har testet den og givet uvurderlig positiv feedback. Prøv den nu!

Er jeres deodorant til alle?

Ja, deodoranten er udviklet til alle hudtyper og kan bruges af ham og hende.  

Jeg er gravid, må jeg bruge den?

Selvfølgelig kan du det. Formuleringen er udviklet til alle og indeholder kun sikre og rene ingredienser.

Er jeres formulering beskyttet?

Ja, vores formulering er beskyttet.  

Hvilke ingredienser bruges i deodoranten?

Vores beskyttede formulering indeholder kun 12 videnskabeligt beviste ingredienser. Vi har sammensat fugtabsorberende, anti-mikrobielle og aktive ingredienser, som dræber lugtforårsagende bakterier, and som samtidig sikrer, at din hudflora er i balance og at dine underarme forbliver sunde og friske.  

Vores produktfilosofi er, at hver ingrediens skal være effektiv og mild på din krop og for vores planet. Derfor udvælger vi kun de bedste naturlige og veganske ingredienser, som alle er certificeret og udvundet fra ansvarlige producenter. Fordi mindre er mere.  

Klik her for at se alle ingredienserne.

Indeholder deodoranten aluminiumssalte?

Nej, vi bruger ikke nogen form for aluminiumssalte.

Indeholder deodoranten alkohol?

Nej, vi bruger ikke alkohol.

Indeholder deodoranten parabener?

Nej, vi bruger ikke parabener.

Indeholder deodoranten talkum?

Nej, vi bruger ikke talkum.

Indeholder deodoranten ftalater?

Nej, vi bruger ikke ftalater.

Indeholder deodoranten mikroplastik?

Nej, vores produkt indeholder ikke mikroplastik.

Er deodoranten testet på dyr?

Vi tester aldrig vores formuleringer eller ingredienser på dyr. Siden 2013 har europæiske lovgivning gjort det ulovligt at teste kosmetikprodukter og ingredienser til kosmetikprodukter på dyr. Fordi vores produkt er lavet i Danmark, kan du være sikker på, at vi ikke tester på dyr.

Er alle jeres ingredienser naturlige?

Ja, alle vores ingredienser er naturligt udvundet og godkendt af Ecocert.

Er alle jeres ingredienser veganske?

Ja, alle vores ingredienser er veganske.

Er jeres ingredienser certificeret?

Vi bruger kun højkvalitetsingredienser, som er gode for din krop og vores planet. Alle ingredienser er godkendt af Ecocert. 

Er jeres ingredienser økologiske?

På nuværende tidspunkt indeholder vores formulering ikke økologiske ingredienser. Men vi kigger konstant med muligheden for at forbedre vores formulering, herunder også økologiske ingredienser. Vores ambition er at tilføje økologiske ingredienser i vores næste version.

Hvilket materiale bruger I i jeres emballage?

Vores deodorant består af tre dele: låg, flaske og kuglehus. Låget er lavet af 100% genanvendt ocean plastic (r-polypropylene), flasken er lavet af 100% genanvendt ocean plastic (r-polyethylene), mens kuglehuset er lavet fa nyplast (polyethylene).  


På grund af lovgivning er det ikke lovligt at producere kuglehuset i et genanvendt materiale.   


Alle materiale er fuldt ud genanvendelige og er anset, som et af flere bæredygtige materialetyper i den europæiske strategi for plastik i en cirkulær økonomi 2018. 


Grunden til, at vi ikke bruger det samme materiale for låget og flasken, skyldes materialernes egenskaber. For eksempel, hvis begge dele var lavet i PP, ville emballagen være blødere, hvilket kunne frigøre mikroplastik, som i værste fald kunne ende på din hud eller i afløbet. Ikke bæredygtigt, enig?

Hvordan skaffer jeg mig af med deodorant efter brug?

Fjern låget fra flasken og smid dem ud i den normale skraldespand. Check også dine lokale genanvendelsesprocesser.

Hvordan skaffer jeg mig af med forsendelsesæsken efter brug?

Vores forsendelsesæske er FSC certificeret, 100% bionedbrydelig og genanvendelig. Den kan smides ud i skraldespanden til pap og papir.  

Hvorfor bruger I ikke bioplastik?

Er bioplastik (tænk på sukkerrør eller andre biomasseprodukter) fremtiden for bæredygtig emballage? Vi ved det simpelthen ikke. Ingen gør det. 


På nuværende tidspunkt er der ikke nok bevis for at kunne konkludere, om det giver mening at skifte til bioplastik. Bioplastik kan have negative effekter, da man optager og fjerne skovarealer til at producere bioplastik for istedet at pleje landbruget, herunder vokse fodderprodukter eller producere fødevarer. Derudover gør det dét ligeledes sværere at genanvende biobaserede og oliebaserede plastiktyper sammen. Der er derudover brug for yderligere studier omkring hvordan bioplastik degraderer over tid, og hvad det degraderer til.


Derudover er vi ikke interesseret i at producere mere nyplast (hvilket bioplastik er) end hvad er nødvendigt. Med vores forpligtelse til at bruge ocean plastic, forhindrer vi ikke blot mere plastik fra at ende i verdenshavene, men vi bruger også plastikmaterialer, som er fuldt genanvendeligt og brugbart i en cirkulær økonomi.  

Hvor leverer I til?

På nuværende tidspunkt leverer vi til lande i EU og EØS.  


Sig endelig til, hvis du bor udenfor denne region og gerne vil købe produktet.

Hvor meget koster levering?

Levering er gratis på alle ordre.

Hvordan kan jeg tracke min ordre?

Når din ordre er sendt, modtager du en email med et link, hvor du kan tracke din ordre.  


Du kan også tilgå din trackinginformation på vores hjemmeside. Indtast blot ordrenummeret du modtog i din ordrebekræftelses-email.   


Hvis du ikke kan få adgang til dine leveringsinformationer, så kontakt os venligst på hello@relevantcos.com.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sender fra vores varehus i Danmark, og leveringstiden varierer baseret på din lokation.  


For ordre i Danmark kan du forvente en leveringstid på 1-2 hverdage.


For ordre i EU og EØS kan du forvente en leveringstid på 5-7 hverdage.

Hvad er jeres returpolitik?

Se venligst vores Handelsbetingelser her

Hvor er i lokaliseret?

Vi er lokaliseret i Aarhus, Danmark.

Hvilke betalingsmetoder accepterer i?

På nuværende tidspunkt accepterer vi Visa, MasterCard, PayPal, Apple Pay og MobilePay. Vi tilføjer løbende ny betalingsmetoder.

Hvordan bruger jeg en rabatkode?

Når du går til checkout, finder du en sektion for rabatkoder. Indtast rabatkoden i feltet "Rabatkode" og klip "Brug rabatkode". Den totale pris opdaterer herefter automatisk.  

Hvordan laver jeg en anmeldelse?

Ved at klikke her kan du anmelde produktet og skrive en anmeldelse.  

Hvad inkluderer en typisk anmeldelse?

Din feedback betyder meget for os, da vi hele tiden ser på, hvordan vi kan forbedre vores produkter og services. Derudover hjælper feedback med at informere nye kunder om andres erfaringer med produktet. Forsøg at vær ærlig og fortæl os om din overordnede oplevelse, hvordan produktet har fungeret og har føltes på din hud, og hvis du vil anbefale den til andre.

Hvad er 1% for the planet?

1% for the planet er en international organisation.

Følg os.