Certificeringer

Hos Relevant går vi ind for ansvarlig hudpleje. Derfor certificerer vi vores produkter og emballage. Det er din garanti for, at vi overholder det, vi siger. Vi arbejder primært med to internationale certificeringer, Cosmos Organic og AllergyCertified. Det er vores ambition at certificere så mange af vores produkter som muligt.

Cosmos Organic

Cosmos Organic er en international certificering for økologisk og naturlig hudpleje. Det er din garanti for, at mindst 95% af ingredienserne er naturlige og mindst 20% økologiske (10% for rinse-off produkter). Desuden stiller Cosmos Organic krav til, at ingredienserne er dyrket og udvundet under ansvarlige forhold med respekt for både miljø og biodiversitet.


Vores hårpleje og ansigtspleje er Cosmos Organic certificerede.

AllergyCertified

AllergyCertified er et internationalt allergimærke og din garanti for, at alle ingredienser i det pågældende produkt er blevet gennemgået for allergifremkaldende, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer. Produkter, som er mærket med AllergyCertified, indeholder heller ikke parfumestoffer og udgør derfor en minimal risiko for allergi.


Vores parfumefri Renewing Face Wash, Vitamin Boost Face Serum, Hydrating Face Cream, Repairing Face CreamBalance & Hydrate Shampoo og Smooth & Repair Conditioner er certificeret med AllergyCertified.

Dermatologisk testet

En dermatologisk test undersøger hudens tolerance over for et hudplejeprodukt. Testen ledes af en hudlæge på et uafhængigt testcenter på mindst 50 frivillige personer med forskellige aldre og hudtyper. Testen er din garanti for, at produktet ikke forårsager hudirritation. En dermatologisk test udelukker dog ikke, at én eller flere ingredienser kan forårsage hudirration hos enkelte personer.


Vores parfumefri kropsplejeprodukter er alle dermatologisk testet.

FSC

FSC er en global certificering til ansvarlig skovdrift og din garanti for træ og papir fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC med til at sikre gode forhold for biodiversitet, vandmiljø, lokalbefolkning og skovarbejdere over hele verden. Samtidig sikrer FSC, at skovarealet er det samme fra generation til generation og forhindrer skovrydning.


Vores forsendelseskasser og produktæsker er alle FSC-certificeret.

Udforsk vores produkter