Relevant i Løvens Hule

Relevant i Løvens Hule

Relevant får investering i Løvens Hule

De to stiftere af Relevant, Christian Kærgaard og Mads Helt, deltog d. 2. februar 2023 i ottende sæson (sæson 8) af det populære TV-program på DR1, Løvens Hule. Her stod de to håbefulde iværksættere ansigt til ansigt med de erfarne og kompetente løver Louise Herping, Anne Stampe, Jesper Buch, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt.

Efter en intens budkrig, som bød på en markant forhøjelse af virksomhedens værdiansættelse og hele seks forskellige bud fra Jacob Risgaard, Anne Stampe, Christian Arnstedt og Jesper Buch, fik Relevant en investering fra serieinvestoren Christian Arnstedt.

“Det var på mange måder en ud af kroppen-oplevelse at deltage i Løvens Hule. Vi havde forberedt os godt, men vi havde slet ikke forestillet os at modtage hele seks bud fra løverne. Vi er meget stolte.” - Christian Kærgaard

Første hudplejebrand nogensinde

Som det første hudplejebrand nogensinde, landede Relevant en investering i Løvens Hule. I den indledende pitch fik Christian og Mads mulighed for at fortælle om Relevant. Her kom iværksætterne ind på, at hudplejebranchen kan være en jungle at finde rundt i. De savnede begge et brand med et simpelt og overskueligt udvalg af hudpleje til både kvinder og mænd.

Undervejs fik Christian og Mads mulighed for at præsentere deres udvalg af økologiske og veganske rense- og plejeprodukter, som de har brugt flere år på at få udviklet og produceret i Danmark. Mange af løverne var imponerede - ikke mindst Christian Arnstedt, som udtaler:

“Jeg er meget imponeret over Relevant og ikke mindst Christian og Mads som iværksættere. Relevant har et spændende univers med gode produkter, der appellerer til de fleste.”

Og Christian Arnstedt var netop den løve, som Relevant allerhelst så som investor i Relevant. Christian har en stor ekspertise i at drive og udvikle brands. Især det, at han har erfaring med at komme ud på internationale markeder, gjorde ham til en oplagt investor i Relevant.

Relevant Løvens Hule

Christian Kærgaard (tv.), Christian Arnstedt (i midten) og Mads Helt (th.).

Ansvarlig hudpleje til kvinder og mænd

Christian og Mads har begge en aktiv baggrund som elitesportsudøvere, hvor de har opbygget en dyb forståelse for de ting, som påvirker kroppen for at kunne præstere. Efter selv at døje med urenheder og irriteret hud, begyndte de at nørde de ingredienser, som kunne løse deres problemer. Det resulterede i at Relevant blev stiftet i efteråret 2020.

“Vi savnede et brand med et simpelt og overskueligt udvalg, hvor man ikke var i tvivl om, at de produkter man brugte, rent faktisk gjorde en forskel.” - Christian Kærgaard

Relevant er kort fortalt et aktivt hudplejebrand fra Aarhus, som udvikler kompromisløs hudpleje med aktive, økologiske og veganske ingredienser udvalgt med inspiration fra den nordiske natur. Og så er emballagerne lavet med genbrugsmaterialer fra gamle fiskenet, vandflasker og husholdningsplast.

“Relevant er ikke endnu et skønhedsbrand. Vi ønsker at appellere til en aktiv livsstil og træffe bevidste valg i hverdagen. Det gælder om at stille krav til de produkter, vi bruger hver dag.” - Mads Helt

I dag byder Relevant på et udvalg af de bedste rense- og plejeprodukter til kroppen. For hvert produkt vælger man selv om man ønsker produktet i en parfumefri variant eller med en mild duft af citrus.

Spændende nyheder i 2023

Med en positiv oplevelse i Løvens Hule, et ekstra skud selvtillid og en flot investering i rygsækken, er planen for 2023 kridtet op. For året byder nemlig på spændende produktlanceringer, samarbejder og en øget tilgængelighed landet over.

“2023 bliver på mange måder et spændende år. Vi har i lang tid arbejdet i kulissen på nye produkter, og med en investering fra Christian Arnstedt, kan vi sætte ekstra turbo på Relevants vækstrejse.” - Mads Helt

Udover investeringen i Løvens Hule har Relevant netop landet en stor butiksaftale med Matas, Salling og Magasin, hvilket betyder, at Relevant forhandles i mere end 140 butikker landet over.

Udforsk vores produkter