HÅRPLEJE

Til en aktiv hverdag

Relevants nye hårplejeserie er baseret på den seneste forskning og med afsæt i at udvikle produkter til en aktiv hverdag. Slut med lange skønhedsrutiner. Hårpleje skal være simpel og effektiv. Men et sundt hår starter med en sund hovedbund. Halvandet år senere er vi nu klar — skal du med på rejsen?

Hårplejeserien

Få sundt hår med PENTAVITIN®

PENTAVITIN® er et bioaktiv udvundet af sukker, som fastholder fugten i hår og hovedbund. Dets anti-inflammatoriske egenskaber genopbygger hovedbundens naturlige balance og giver et stærkt og sundt hår.

Fugt håret indefra med Shampoo

Fugtgivende shampoo som styrker håret, genopretter fugtbalancen og modvirker tør og irriteret hovedbund. Rig på Pentavitin®, betaine og hvedeprotein.

Få blødt, fyldigt og glansfuldt hår med Conditioner

Blødgørende conditioner som plejer i dybden og hjælper med at genvinde hårets naturlige styrke og udseende. Rig på guar, betaine og kålprotein.

Stimulér en sund hårvækst med Scalp Brush

Effektiv hovedbundsbørste som fjerner døde hudceller og stimulerer en sund hovedbund. Anvend efter behov eller med vores Shampoo.


Aktive ingredienser

Alle produkter har et højt indhold af aktive ingredienser. Det er grundstenen for at sikre en reel og synlig effekt på din hud.

Recycled emballage

Vi bruger recycled materiale fra gamle fiskenet, vandflasker og husholdningsplast.

Produceret i Danmark

Vi er stolte over, at alle produkter bliver produceret i Danmark under bæredygtige og ansvarlige forhold.