Sådan undgår du gule pletter på dit lækre tøj

Gule pletter under armen er irriterende. Heldigvis findes der en nem, effektiv og miljøvenlig løsning.

1

Undgå aluminiumssalte i din deodorant

Vi kender det alle sammen. T-shirten eller yndlingsskjorten, som skal kasseres fordi den er tildækket af gule plamager. Den primære årsag til gule pletter under armen skyldes aluminiumssalte i din deodorant - eller rettere sagt antiperspirant


Når aluminium interagerer med mineralerne i dit sved opstår de irriterende, gule plamager. Det er frusterende, fordi det både er ucharmerende og ødelægger dit tøj. 


Så hvis du vil undgå gule pletter på tøjet, skal du overveje en formulering uden aluminiumssalte.

2

Det naturlige valg er en investering i dig selv - og miljøet

Vi har udviklet en naturlig og vegansk formulering uden aluminiumssalte, så du slipper for de irriterende, gule pletter. Alle ingredienser er bionedbrydelige, sporbare og Cosmos Natural godkendte. Intet syntetisk indhold, blot naturlige råvarer.


Flere studier har sået tvivl om aluminium og dets effekt på kroppen. Det skal dog siges, at der ikke er nogen endegyldige konklusioner. 


Vi vil ikke kaste os ud i at vurdere, om aluminium er godt for kroppen eller ej.Men vi vil gerne give dig muligheden for at lave et aktivt valg om at undgå aluminium, så du slipper for at smide dine favoritskjorter og t-shirts ud.

3

Vi har udviklet markedets #1 aluminiumsfrie deo

Over et helt år og gennem 25 formuleringer har vi udviklet en aluminiumsfri deodorant, som er effektiv mod uheldige lugtgener, og som holder dit tøj beskyttet mod gule pletter. Vores tusindvis af kunder har vurderet den til 4,7 / 5 stjerner 


Bonusinfo
Vi har som de første i verden udviklet en emballage af genanvendt ocean plastic. Dit køb forhindrer op mod 63% CO2-udledning sammenlignet med konventionel emballage.

Få din naturlige deodorant

Undgå gule pletter med vores naturlige formulering.
Lige nu sparer du 15% ved køb af 3 stk.