The sun has
made its move

What's yours?

Hos Relevant er solen noget helt specielt. Det betyder timevis udenfor. I naturen. I solen. I skyggen. I godt selskab med venner og familie. Med vores solserie ønsker vi at beskytte dig og din hud, så du kan omfavne solen og gøre, hvad der gør dig glad helt uden bekymringer.

Mød vores high performance solserie

Dette er ikke traditionelle solprodukter. Udover den bedste UVA + UVB solbeskyttelse, allergicertificering til hele familien og koralvenlige solfiltre, får du også de bedste aktive ingredienser, som plejer huden hele dagen i form af hyaluronsyre, vitamin E, aloe vera, sheasmør, brunalger og aqua maris.

En hilsen fra vores grundlæggere

"Vi har altid nydt at være udenfor i naturen. Sommeren er for os en åben invitation til at tilbringe solrige timer med venner og familie og ikke mindst at være aktive i solens varme. Derfor er vi glade for at kunne introducere vores solserie. Her har vi formået at kombinere den bedste solbeskyttelse med de mest effektive, aktive ingredienser. Så du kan komme udenfor uden at gå på kompromis med din hud. Vi ønsker dig en god sommer og håber, vi kan inspirere dig til at komme udenfor."

— Christian & Mads

Make your move

Henover sommeren kan du møde tre af vores superseje #ActiveBodies ambassadører, som inspirerer til at komme udenfor og være aktiv i solen. Skal du se med?