Sustainable skincare, since 2020

Vi er Relevant

We’re on a mission to develop natural and sustainable skincare for everyone. But what does this mean? For us, it's no more nasty chemicals, no more non-recycled and non-recyclable packaging. People and planet friendly, right?

You deserve the best! That's why we develop products using ingredients you understand, wrapped in the most sustainable packaging available. For you, naturally. 

Vi er Relevant

I 2020 blev Relevant skabt i Danmark i troen på at udvikle essentielle kropsplejeproduker du vil elske, samtidig med at bidrage til en grønnere planet. 


Vi skylder os selv at behandle vores kroppe ordentligt. Det er tid til at anvende premium ingredienser fra ansigtspleje i en simpel kropsrutine.


Vores rene formularer er lavet af naturlige, veganske og økologiske ingredienser med en dokumenteret effekt for at pleje og fastholde en sund hund, mens vores emballage er lavet af genavendt materiale. 


Vi er glade for at møde dig og fortælle mere om hvordan vi behandler din krop og vores planet.

Tilmeld dig vores community -

vi lover kun at dele relevante nyheder

Tilmeld dig vores community -

vi lover kun at dele relevante nyheder

Good for your body

Vi samarbejder med førende hudplejeeksperter om at udvikle rene, sikre og videnskabelig dokumenteret formularer ved at vælge naturens bedste ingredienser for din hud, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter. 


Alle formularer indeholder gennemsnitligt 99% naturlige ingredienser, og er alle veganske, cruelty-free og bionedbrydelige.

Good for our planet

Vi tror på at bruge genanvendt materiale når det er muligt. Derfor er vores emballage lavet af genanvendt materiale fra gamle fiskenet, husholdningsaffald og plastikflasker.


Vores emballage indeholder i gennemsnit 61% genanvendt materiale, hvilket betydeligt reducerer vores CO2-aftryk sammenlignet med alternative kilder.

Start din kropsrutine i dag

Følg os