Sustainable skincare, since 2020

Vi er Relevant

We’re on a mission to develop natural and sustainable skincare for everyone. But what does this mean? For us, it's no more nasty chemicals, no more non-recycled and non-recyclable packaging. People and planet friendly, right?

You deserve the best! That's why we develop products using ingredients you understand, wrapped in the most sustainable packaging available. For you, naturally. 

Vi er Relevant

I 2020 blev Relevant skabt i Danmark med ambitionen om at udvikle naturlig kropspleje, uden at gå på kompromis med miljøet.


I for lang tid har vi forsømt vores kroppe med tvivlsom kemi. Huden er kroppens største organ, og det er på tide, vi behandler den med rene ingredienser fra naturen.


Vores rene formularer er lavet af naturlige, veganske og økologiske ingredienser med en dokumenteret effekt for at pleje og fastholde en sund hud, mens vores emballage er lavet af genanvendt materiale. 


Vi er glade for at møde dig og fortælle mere om hvordan vi behandler din krop og vores planet.

Tilmeld dig vores community -

vi lover kun at dele relevante nyheder

Tilmeld dig vores community -

vi lover kun at dele relevante nyheder

Good for your body

Vi samarbejder med førende hudplejeeksperter om at udvikle rene, sikre og videnskabelig dokumenteret formularer ved at vælge naturens bedste ingredienser for din hud, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter. 


Alle formularer indeholder gennemsnitligt 99% naturlige ingredienser, og er alle veganske, cruelty-free og bionedbrydelige.

Good for our planet

Vi tror på at bruge genanvendt materiale når det er muligt. Derfor er vores emballage lavet af genanvendt materiale fra gamle fiskenet, husholdningsaffald og plastikflasker.


Vores emballage indeholder i gennemsnit 61% genanvendt materiale, hvilket betydeligt reducerer vores CO2-aftryk sammenlignet med alternative kilder.

Start din kropsrutine i dag

Følg os