NYHED
HÅRPLEJE

LANCERING 17.03.23

TILMELD DIG

Få en gratis Scalp Brush*
og 72-timers forspring.

*Gælder ved køb af vores Shampoo eller Conditioner. Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage nyhedsbrev fra Relevant. Du accepterer også, at Relevant må bruge dine informationer jf. vores Privatlivspolitik. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves.

Relevants nye hårplejeserie er baseret på den seneste forskning og med afsæt i at udvikle produkter til en aktiv hverdag. Slut med lange skønhedsrutiner. Hårpleje skal være simpel og effektiv. Men et sundt hår starter med en sund hovedbund. Halvandet år senere er vi nu klar — skal du med på rejsen?

Fugt håret indefra med Shampoo

Fugtgivende shampoo, som styrker håret, genopretter fugtbalancen og modvirker tør og irriteret hovedbund. Rig på Pentavitin®, betaine og hvedeprotein.

Få blødt, fyldigt og glansfuldt hår med Conditioner

Blødgørende balsam, som plejer i dybden og hjælper med at genvinde hårets naturlige styrke og udseende. Rig på guar, betaine og kålprotein.

Stimulér en sund hårvækst med Scalp Brush

Effektiv hovedbundsbørste som fjerner døde hudceller og stimulerer en sund hovedbund. Anvend efter behov eller med vores Shampoo.


Aktive ingredienser

Alle produkter har et højt indhold af aktive ingredienser. Det er grundstenen for at sikre en reel og synlig effekt på din hud.

Recycled emballage

Vi bruger recycled materiale fra gamle fiskenet, vandflasker og husholdningsplast. Det reducerer CO2-aftrykket og affaldsforurening.

Produceret i Danmark

Vi er stolte over, at alle produkter bliver produceret i Danmark under bæredygtige og ansvarlige forhold.