Vores Giving Back program

Forankret i de danske værdier for social ansvarlighed vil vi give tilbage til projekter, som hjælper med at bevare og genoprette naturen. Vores giving back program giver dig muligheden for at vælge, hvilken forskel du vil gøre for en grønnere planet. 

En lille forandring kan tilsammen gøre en stor forskel

Sådan fungerer det

Ocean cleanups

Reforestation

Når du har foretaget dit køb modtager du en email omkring vores giving back program, og hvordan du vælger hvilket projekt, du vil støtte.


Ved at klikke på knappen nedenfor, vil du blive bedt om at indtaste din emailadresse, ordre ID og hvilket projekt, du vil støtte. Du har nu gjort dit for at tage bedre hånd om vores planet.

Dit køb gør en forskel

Når du køber Essential Body Kit hjælper du med at fjerne hvad der svarer til 15 flasker fra verdenshavene eller genopbygge 20 kvadratfods regnskov i udsatte områder. 


Idet sættet er lavet af 61% genanvendt materiale, reducerer du dine CO2-emissioner med 47% (sammenlignet med nymateriale).

~15 flasker fjernet
~20 sq.ft. regnskov bevaret

Det estimeres, at der vil være mere plastik i havet end fisk i 2050 (efter vægt)

Giv tilbage til ocean cleanups

Hvert år ender millioner tons affald i havet. Det er nødvendigt at tage ansvar, da det påvirker vores økosystem og sundhed. 


Vi samarbejder med Parley, en international non-profit organisation, som fjerner plastik fra kystlinjer og fiskenet fra havet, samt opretter systemer til at fange affald før det ender på land, i floder og verdenshavene.

Sådan fungerer det

Hvis det fortsætter vil regnskovene være udryddet i det næste årti

Giv tilbage til beplantning

Skovrydning påvirker vores naturlige økosystem, biodiversitet og klima negativt. Tropiske skove har den højeste kulstofdensitet, og at beskytte disse skove er en af de mest simple og effektive måder vi kan mitigere klimaforandringer.  


Vi samarbejder med Cool Earth, en international non-profit organisation, som arbejder med lokale regnskovsforeninger med at stoppe skovrydning og dens indflydelse på vores planet.

Sådan fungerer det

Lær mere om vores produkter

Lær mere om vores produkter

Følg os

Vælg dit projekt

Du er et skridt nærmere for at gøre en reel forskel.


Venligst udfyld formularen nedenfor med din emailadresse, ordre ID og det projekt, du vil støtte


Sammen kan vi gøre vores for at gøre planeten en lille smule grønnere.


Hilsner,

Team Relevant