Giv tilbage til naturen

Vi er mere end et traditionelt hudplejebrand. Vi vil være relevant. Derfor har vi oprettet et Giving Back program for at tage ansvar for naturen. Vores program giver dig mulighed for aktivt at vælge, hvilken forskel du vil gøre for naturen. Bidrag her →

Vores partnere

+56.000 flasker

fjernet fra verdenshave og floder

Ocean cleanups - Parley

Hvert år ender millioner tons affald i havet. Det er nødvendigt at tage ansvar, da det påvirker vores økosystem og sundhed. Vi samarbejder med Parley, en international non-profit organisation, som fjerner plastik fra kystlinjer og fiskenet fra havet, samt opretter systemer til at fange affald før det ender på land, i floder og verdenshavene.

Vores impact i 2022

Vi er stolte over at have fjernet hvad der svarer til mere end 56.000 flasker fra verdenshave og floder.

+7.500 kvm

regnskov bevaret i Sydamerika

Genplantning - Cool Earth

Skovrydning påvirker negativt vores naturlige økosystem, biodiversitet og klima. Tropiske skove har den højeste kulstofdensitet, og at beskytte disse skove er en af de mest simple og effektive måder vi kan mitigere klimaforandringer. Vi samarbejder med Cool Earth, en international non-profit organisation, som arbejder med lokale regnskovsforeninger med at stoppe skovrydning og dens indflydelse på vores planet.

Vores impact i 2022

Vi er stolte over at have bevaret hvad der svarer til mere end 7.500 kvadratmeter regnskov i Sydamerika.


Giv dit bidrag

Venligst udfyld formularen med din email, ordrenummer og det projekt, du ønsker at støtte. Sammen kan vi gøre vores for at gøre naturen en lille smule grønnere.