En Relevant mission

Om os

Relevant er helt enkelt. Vi er et aktivt hudplejebrand fra Aarhus med rødder i elitesport og sportsverdenen, og vi har en kompromisløs mission - at behandle både krop og natur med den største respekt.


Vores koncept er ligetil. Intet bullsh*t. Vi er ikke et skønhedsbrand. Vi er Relevant. Vores rene og effektive kropsplejeprodukter er lavet af økologiske, naturlige og veganske ingredienser, som vi vælger med inspiration fra vores egen nordiske baghave.


For os er naturen en evig legeplads, og vi vil udfordre dig til at bruge den. Så drag mod vest med dit surfbræt og mærk de iskolde bølger på egen krop, få fart i løbeskoene på en spontan tur gennem storbyens grønne parker, eller tag en stille gåtur i skoven og nyd naturens ro.

Vi ved, at naturen er hård ved din hud, men den kan også være helende. Naturen er der altid for dig, og det samme er vi – Relevant når du har brug for det.


Vi skal passe på hinanden og på naturen. Vi må gerne være ubekymrede, men ikke uforsigtige. Derfor pakker vi vores produkter ind i genbrugsmaterialer i alt fra gamle fiskenet til vandflasker og husholdningsplast.


Dét er Relevant.
Er det relevant for dig?

Relevant er ansvarlig hudpleje til den aktive person, der tør udfordre sig selv og vil behandle kroppen og naturen bedre

Stifterne af Relevant

I efteråret 2020 blev Relevant skabt af Christian Kærgaard og Mads Helt. Gennem en aktiv livsstil mærkede vi på egen krop, vigtigheden af at være i balance for at kunne præstere. Men når det kom til hudpleje, blev vi forargede over de ingredienser, vi smurte på kroppen.


Efter selv at døje med urenheder og irriteret hud, begyndte vi at nørde ingredienser, der forårsagede dette og ikke mindst de ingredienser, som kunne afhjælpe vores problemer.


Det blev startskuddet til at skabe et dansk hudplejebrand med fokus på simple, rene og effektive produkter, der er gode for både kroppen og naturen. Hudpleje behøver ikke være kompliceret. Det handler blot om at stille krav til de produkter, vi bruger hver dag. Og det mener vi er relevant for alle.

Christians favoritprodukt

“Jeg har altid døjet med gule skjolder på hvide skjorter. Derfor er Ocean Plastic Deodorant min trofaste ven, som jeg bruger dagligt. Farvel til gule skjolder.”

Mads’ favoritprodukt

“På grund af min aktive livsstil har jeg tendens til at slå ud på ryggen. Derfor bruger jeg dagligt Spot Recovering Body Serum til at holde min hud i balance. Et must-have i min toilettaske.”

Udforsk vores produkter

Relevant. 

Not a beauty brand